jueves, 15 de noviembre de 2018

EL AIRSOFT


El airsoft

El airosaft es un esport de simulació militar que consisteix en un grup de jugadors que competeixen per aconseguir un objectiu i guanyar la partida.
Hi han mols estils de jocs dins de l’airsoft. Alguns son molt extrems ja que poden durar fins a 24h però també hi ha partides casuals que poden durar de 20 o 30 minuts fins a 1 o 2 hores.

També hi ha diferents tipus de camps (interior, exterior o mixtos) tot i que els mixtos no son bastant comuns. Depenen dels camps varien les repliques, que es com se li diuen les armes a l’airsoft, als camps exteriors se fan servir armes mes llargues i mes poc manejables. En canvi als camps interiors normalment se fan servir armes curtes i lleugeres com pistoles, escopetes petites o inclus algun subfusil.   


Resultat d'imatges de p 90 airsoftTambé es important dir per practicat a aquest esport fa falta portar una equipació idònia per jugar adequadament o de forma segura, el equip que es pota sol ser: xaleco per protegir el pit i la esquena i per portar carcados extres, una mascara per protegir la cara i els ulls i en algunes   ocasions un casco per protegir el cap.


Tot i que això pugi semblar exagerat la velocitat mitja de una “bala” de airsoft esta entre 400 i 600 fps (fotogrames per segon) lo k pot fer molt de mal si no vas protegit o si te disparen de molt a prop.


Resultat d'imatges de camp exterior de airsoft
camp exterior de Airsoft 
En resum a pesar de que mai he practicat espot , tot i m’agradaria, crec que es un esportmolt divertit se t’agrada tot aquest mon.




7 comentarios:

  1. m'ha paregut molt interesant saber coses sobre Airsoft la lletra lo posaria més gran i en més color

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens rao peró no se fer servir gaire be lo de fer entrade.

      Eliminar
  2. A pesar del que t'ha dit natalia jo vigilaria mes amb les faltes

    ResponderEliminar
  3. Es molt interesant, jo també lo vull probar lo airsoft

    ResponderEliminar
  4. Gacies a la teva presentació he sapigut que t'agrada el airsoft.

    ResponderEliminar
  5. M'agrada molt el tema que has triat, ja que no sabia res sobre l'Airsoft.

    ResponderEliminar
  6. La teva presentació ha estat molt xula ja que ara ja se coses sobre l'Airsoft.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.