jueves, 22 de noviembre de 2018

LES MILLORS VACANCES


El meu millor estiu va ser fa 2 anys quan vam anar en creuer a Itàlia.
Un dissabte normal i corrent, em vaig despertar amb un puzle 3D del coliseum de Roma.

Primer jo no entenia res, ja que no sabia perque estava allo al meu llit. Tot seguit vaig anar a la cuina on estaven els meus pares esmorzant i els i vaig pregutar que feia allò allí i em van dir que si no ho entenia. Aleshores em vaig girar i vaig veure a la porta del pis tres maletes i ja ho vaig entendre tot.
Ens en anavem de viatge a Itàlia.

Vaig esmorzar ràpid i ens vam anar cap a l'estació de Tortosa, en aquells moments, encara no sabia que aniriem en creuer.
Vam agafar un tren en direcció a Barcelona. El viatge em va passar molt lentament, perque jo volia saber més coses i els meus pares no em dien res de res.

Quan vam arribar a l’estació, vam agafar un taxi , i allí ja ho vaig entendre tot, ens en anavem cap al port de Barcelona. Vam arribar i vam baixar ràpid del taxi, ja que hi havia molta cua per embarcar. Vam estar una hora fent cua fins que vam conseguir facturar-ho tot. Despres vam dinar i a les 16:00 vam embarcar. Nosaltres anavem en la 12 plana, i teniem balcò. Les vistes eren espectaculars perque es veia tota Barcelona. Les 18:00 el creuer va engegar els motos i ens vam començar a menejar.
La primera nit vam sopar pronte i ens vam anar a dormir, perquè sabiem que si voliem matinar i tenir temps de voltar tot el creuer haviem de gitar-nos pronte.


Dia 1: ens vam desperar, vam esmorzar i com que aquell dia no hauriem de baixar del vaixell vam començar a voltar. Vam anar al teatre, al casino, al gimnàs, a la piscina, al centre comerial…

Dia 2: Vam arribar a Nàpols, una ciutat molt bonica que tenia un port molt gran. Vam desembarcar i vam anar a Pompeia. La ciutat que va quedar sepultada per la erupció del Vesubi. Vam dinar a un resaurant de nàpols i per la tarde vam fer visita panoràmica de Nàpols en l’autobus, una experiencia que mai oblidaré.

Dia 3: En el dia 3 vam anar a visitar Florencia, on destaca la seva catedral gòtica i el seu pont molt antic, i Pisa, on està la famosa torre de pisa. La torre de Pisa, em va sorpendre, ja que tu quan la eus en foto no te dona la mateixa sensació de qun la veus amb els teus propis ulls, ja que et dones compte de que pot caure en qualsevol moment.

Dia 4. El dia quatre vam anar a la capital , a Roma. Va ser la ciutat que mes em va sorpendre, ja que miris on mirir et dones compte de que la seva història encara està molt present.

Dia 5: En el dia 5 haviem de visitar Mònaco, però el mal temps ens ho va impedir. Hviem d’anar en unes llanxes, ja que el port de Mònaco es molt petit i el creuer no podia embarcar. Però plovia molt i feia molt de vent i les onades eren massa grans per intentar desembarcar.


Dia 6: El dia 6 havia de ser el dia de tornada a Barcelona, pero com no vam visitar Mònaco la companyia ens va dir que si voliem anar a visitar Touluse. Una ciutat al sud de França i evidenment, vam dir que si.

Dia 7. Aquest dia vam tornar a Barcelona i ens vam donar compte de que les vacances ja s’havien acabat, pero sempre recordare el meu primer viatge amb creuer. Una experiència inoblidable que m’agradaria repetir.



2 comentarios:

  1. M'ha agradat molt saber que fa dos anys vas anar a Italia. Ja li dirè als meus pares que anessim l'any que bé.

    ResponderEliminar
  2. A mi m'agradaria anar de creuer per Itàlia, molt chulo

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.